preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
VIJESTI IZ NAŠE ŠKOLE

Vesele školske maškare

Svake se godine u OŠ “Vazmoslav Gržalja” Buzet organizira školski maskenbal. Ove  godine održao se u utorak 28. veljače 2017. Već od prvog školskog sata u školi je vladala prava “maškarana atmosfera”.

Najmlađi učenici, naši prvašići i njihove učiteljice, uključili su se u maškaranu dječju povorku na Trgu Fontana, zajedno s vrtićkom djecom iz Dječjeg vrtića “Grdelin”. Za učenike nižih razreda, održana je školska maskirana zabava u športskoj dvorani, dok su se oni stariji, učenici viših razreda zabavili u školskom holu. Maškare u školi proveli smo veselo, raspjevano i rasplesano. Glazbeni su ukusi bili vrlo šaroliki.

No, toga dana maškare nisu stale samo na školskom maskenbalu. Naime, poslijepodne su se mnogi priključili maskiranim grupama svoga kraja i kako to priliči na Buzeštini, zajedno sa svojim roditeljima, obilazili  sela i mjesta zavičaja.

I ovom prigodom učenici 4. a i 4. b razreda sa svojim učiteljicama su nastavili projekt „Škole za Afriku“  prodavajući šarene i ukusne mafine te sav prihod uplatili na UNICEF-ov račun za spomenuti projekt.
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Željka Marinković   datum: 28. 2. 2017.
preskoči na navigaciju