preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
VIJESTI IZ NAŠE ŠKOLE

DELICIA d.o.o. ugostila učenike Posebnog razrednog odjela

 

Povodom 20. rođendana proizvodnje keksa DELICIA d.o.o. ugostila je, u četvrtak 28. rujna 2017., učenike Posebnog razrednog odjela naše škole.


Bila je to prigoda za ugodnu jesenju šetnju. Naime, učenici su od škole do Štrpeda krenuli pješice, šumom do Delicie d.o.o, blizu Svetog Duha. Uz rekreaciju i druženje, putem su uživali u šumskom krajoliku, bojama i ljepoti prirode ujesen, cvrkutu ptica i ugodnom bezbrižnom razgovoru. Sretni i puni pozitivnih dojmova, stigli su na odredište gdje su ih dočekala brojna ugodna iznenađenja zahvaljujući gostoprimljivim domaćinima. Obišli su “proizvodnju keksa”, a gđa Dorijana Horvat upoznala ih je s procesom proizvodnje njihovih ukusnih i mirisnih slastica. Ljubazni domaćini počastili su goste sokom i keksima. No, ne samo to! Delicia d.o.o. uručila je svakom učeniku prigodne slatke poklone.

U školu su se učenici vratili školskim kombijem ispunjeni pozitivnim dojmovima i novim saznanjima. Zahvaljujemo se gđi Dorijani Horvat i djelatnicima Delicie d.o.o na ukazanom gostoprimstvu.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Željka Marinković   datum: 29. 9. 2017.
preskoči na navigaciju