preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
VIJESTI IZ NAŠE ŠKOLE

Svjetski dan učitelja

 

Dodjela jubilarnih priznanja djelatnicima Dječjeg vrtića "Grdelin", OŠ "Vazmoslav Gržalja i Srednje škole Buzet

 

 

U Buzetu je 5. listopada 2017. s početkom u 16.30 u Osnovnoj školi “Vazmoslav Gržalja” upriličena svečanost povodom Dana učitelja uz dodjelu jubilarnih priznanja nastavnicama, učiteljicama i odgojiteljicama našega grada.


Potrebno je istaknuti činjenicu da je rad učitelja i nastavnika jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te bi se kao takav i trebao iznimno cijeniti.

Ovo je druga godina da se uručuju simbolična priznanja djelatnicima buzetskog dječjeg vrtića te osnovne i srednje škole za 20, 30 i 40 godina kontinuriranog radnog staža u nekoj odgojno-obrazovnoj ustanovi. Ovom prigodom  jubilarna priznanja uručio je gradonačelnik Grada Buzeta, gospodin Siniša Žulić djelatnicima Dječjeg vrtića “Grdelin”, OŠ “Vazmoslav Gržalja” i Srednje škole Buzet. Svečanost dodjele jubilarnih priznanja popraćena je bogatim kulturno-umjetničkim programom u organizaciji učitelja i učenika OŠ “Vazmoslav Gržalja”.

U bajkovitom ozračju ambijenta naše škole uz prigodan program “Čarolijom do znanja”, tematski osmišljenim u prikazu  vremenskog raspona od škole današnjice do futurističke vizije škole budućnosti, te uz prizvuk neizostavnog motiva zavičajnosti istarskog podneblja, dostojanstveno smo i svečano proslavili Svjetski dan učitelja 2017.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Željka Marinković   datum: 6. 10. 2017.
preskoči na navigaciju