preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
VIJESTI IZ NAŠE ŠKOLE

Pozdrav proljeću

Posljednji dan prije proljetnih praznika, 28. ožujak 2018.,  učenici i učitelji OŠ „Vazmoslav Gržalja“ proveli su u prirodi. Šetnjom su simbolično obilježili dolazak proljeća. Naime, učenici od 1. do 6. razreda u pratnji učitelja pješačili su od škole do Sv. Ivana i nastavili do Selca.


Prije polaska na pješačenje učenici i učitelji okupili su se u školskom dvorištu i prisjetili Vazmoslava Gržalje, učitelja čiji naziv nosi naša škola. Pročitane su crtice o njegovom životu i radu te značaju za razvoj školstva na Buzeštini.

Iako je prognoza vremena prethodnih dana bila vrlo upitna zbog neumorne kiše koja je obilježila ovogodišnji kalendarski početak proljeća, osnovnoškolce je vrijeme poslužilo i uspjeli su organizirati prigodne aktivnosti na otvorenom, poput šetnje i igara u prirodi.

Učenici su se neizmjerno radovali ovom organiziranom izlasku u prirodu. Bio je to svojevrstan odmor od učenja i brojnih školskih aktivnosti.

Učenici sedmih razreda dan su proveli na terenskoj nastavi u Rijeci, a osmaši u posjetu Srednjoj školi Buzet.

Svim našim učenicima želimo ugodne proljetne praznike koji će trajati od četvrtka, 29. ožujka 2018. do 6. travanja 2018. Vidimo se opet u školskim klupama u ponedjeljak, 9. travnja 2018.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Željka Marinković   datum: 28. 3. 2018.
preskoči na navigaciju