preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
VIJESTI

Priredba za kraj nastavne godine

Završnom priredbom koja se održala 10. lipnja učenici su proslavili uspješan završetak nastavne godine.


U priredbi su sudjelovali svi učenici naše škole, bez obzira na dob. Ova priredba je rezultat mnogo sati vježbe i uloženog truda.
Priredbu je otvorila plesna grupa "Zvijezdice iz Vrha" pod vodstvom Alana Poropata za zanimljivom i dinamičnom točkom.
Učenici 7. razreda Lucia i Marcus odigrali su predstavu "Svjetlo u tami" za koju su oni i mentorica Maja Stanković dobili veliki pljesak publike.

Zasluženo, veliki pljesak dobili su i zanimljivi recitatori od 1. do 4. razr., mali zbor, školski zbor, voditeljice Laura i Lucia...

Za kraj, naši osmaši priredili su i iznenađenje za sve učitelje. Naime, svojoj razrednici i učiteljima se se zahvalili prigodnim poklonima. Kratki govor održala je i njihova razrednica Silva Supičić koja se zahvalila djeci i roditeljima na divnoj suradnji, te osmašima poželjela sve najbolje u daljnjem školovanju.

Ova priredba bila je posebna i zbog još jednog događaja. Naime, naša draga čistaćica Marija Fabijančić, koja je više od 30 godina srce i duša naše male škole, odlazi u mirovinu. Stoga su joj svi učenici, njihovi roditelji i učitelji PŠ Vrh uručili mali znak pažnje i otpratili je u zasluženu mirovinu ogromnim pljeskom.

I ove godine za pravu ljetnu scenografiju zaslužna je učiteljica Živa Kutnjak i učenici od 5. do 8. razreda

Priredba je iza nas, a pred nama digo i toplo ljeto, stoga uživajte, odmorite se i vidimo se opet u rujnu. A dragim osmašima želimo puno sreće na predstojećim upisima.

 Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Mihaela Kranjčić   datum: 25. 6. 2015.
preskoči na navigaciju