preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
VIJESTI

Veseli prosinac

Prosinac nam je prošao, a s njime i prvo polugodište ove školske godine. Nova godina je stigla, a drugo polugodište i nove obveze već kucaju na vrata. Prije novog početka, evo malog podsjetnika kako smo proveli prosinac...


U srijedu, 7. prosinca 2016. godine, učenici PŠ Vrh zajedno sa učenicima PŠ Livade i PŠ Lanišće u pratnji učitelja Dragana Lukića i učiteljica Branke Flego, Enđi Beučić, Ivane Majer i Željane Mrvoš, posjetili su Pulu. Razgledali su Sajam knjiga (i kupili poneku knjigu) te u Istarskom narodnom kazalištu pogledali predstavu "Mali princ" prema priči A. de Saint-Exuperyja. 

U petak, 9. prosinca 2016., posjetili su nas predstavnici Akademije atletskih vještina iz Rijeke kako bi nam prezentirali svoj rad i potakli učenike na bavljenje sportom.

U ponedjeljak, 16. prosinca, u školskoj dvorani održana je Božićno - novogodišnja priredba učenika. Naši su nam učenici marljivo pripremali i prikazali pregršt različitih zabavnih i prigodnih točaka. Najmlađu je djecu posebno razveselio Djed Božićnjak .koji im je donio i darove. Učenici 7. i 8. razreda pobrinuli su se da posjetitelji ne odu kući praznih ruku organiziravši lutriju. I naši su mužikanti zabavljali publiku, a kao i obično, školska je dvorana bila tijesna za sve koji su došli.

Utorak, 20. prosinca naši su petaši proveli u Rijeci na terenskoj nastavi zajedno sa učenicima 5. razreda iz MŠ Buzet i PŠ Roč u pratnji učiteljica Lorene Prodan, Kristine Pavletić Prodan i Žive Kutnjak te učitelja Andree Deklića. Posjetili su Hrvatsko narodno kazalište, a u Gradskom kazalištu lutaka pogledali predstavu "Božićna bajka" prema priči Charlesa Dickensa. Razgledali su još i Trsatsku gradinu, Marijansko svetište na Trsatu te Astronomski centar Rijeka.

Posljednji dan prvog polugodišta, petak 23. prosinca, učenici razredne nastave PŠ Vrh proveli su u Buzetu gdje su najprije posjetili školsku knjižnicu, a zatim u Narodnom domu pogledali prigodnu predstavu "Gdje je sada bijela brada?".Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Manuela Šegon   datum: 9. 1. 2017.
preskoči na navigaciju