2018-02-21 14:57:25

Županijsko natjecanje iz engleskog jezika

U utorak, 20. veljače 2018. godine, u našoj školi održano je županijsko natjecanje iz engleskog jezika. Na natjecanju je sudjelovalo 69 učenika u 5 kategorija.

 

U kategoriji 8. razreda osnovne škole prvo mjesto osvojio je Len Demiri Lazić iz OŠ Vladimira Nazora Rovinj, drugo mjesto osvojila je Gaia Turina iz OŠ Marije i Line Umag, a treće mjesto Simone Jurcan iz OŠ Poreč.

U kategoriji 2. razreda srednjih škola – gimnazije, najbolje rezultate postigli su: prvo mjesto – Aleksandar Parenta iz SŠ Mate Blažine Labin, drugo mjesto dijele Ivana Kutlača iz Pazinskog kolegija – Klasične gimnazije iz Pazina i Mara Močibob iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile iz Pazina, a treće mjesto pripalo je Ivi Makaus iz Pazinskog kolegija – Klasične gimnazije iz Pazina.

U kategoriji 2. razreda SŠ – ostale srednje škole, rezultati su sljedeći: prvo mjesto – Leon Benčić Büro iz Glazbene škole Ivana Matetića - Ronjgova Pula, drugo mjesto – Karlo Sandro Puđa iz Glazbene škole Ivana Matetića - Ronjgova Pula i treće mjesto – Patrik Slade iz SŠ Zvane Črnje Rovinj.

U kategoriji 4. razreda SŠ – gimnazije prvo mjesto osvojila je Rita Rumboldt iz SŠ Zvane Črnje Rovinj, drugo mjesto dijele Maja Jugovac iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin i Ivan Bratulić iz Gimnazije Pula, a treće mjesto pripalo je Damjanu Radovanoviću iz Gimnazije Pula.

U kategoriji 4. razreda SŠ – ostale srednje škole, rezultati su sljedeći: prvo mjesto – Denis Kodrin iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin, drugo mjesto – Lenny Dagostini iz Gospodarske škole Buje i treće mjesto – Petar Cerin iz Gimnazije i strukovne škole Jurja Dobrile Pazin.

Čestitamo svim natjecateljima na uspjehu!

 


Osnovna škola "Vazmoslav Gržalja" Buzet