preskoči na sadržaj
O programu...

Namjera programa „PP Ljubav u pokretu“ je poticati maksimalan razvoj dječjih potencijala i zdrav razvoj djece kroz njima bliske i zabavne načine izražavanja.
Provodi se primarno kroz izravan grupni rad s djecom koji vode stručni suradnici (najčešće zaposleni u školama te su ujedno volonteri Centra „Sreća“ u provedbi ovog programa).
Izabrani stručni suradnici dobivaju besplatnu osnovnu edukaciju iz primjene tehnika i pristupa terapije plesom i pokretom, art terapije i psihodrame odnosno vježbi prilagođenih i izrađenih za potrebe preventivnog rada. Također, dobivaju kontinuiranu besplatnu podršku putem on-line supervizije te razvoj i učenje u ugodnom i poticajnom okruženju.

 

više na stranici: http://centarsreca.hr/ljubav-u-pokretu/

Novosti

Školska godina 2019./2020.

Preventivni program Ljubav u pokretu ove godine provodio se u našoj školi s učenicima 5.r PŠ Roč.

PP Ljubav u pokretu - nacionalni program

Program podržavaju Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta te Primorsko-goranska županija. Organizator je Centar za osobni i profesionalni razvoj “Sreća”, a autorica Gordana Galetić (www.centarsreca.hr). Iako program nije u cijelosti proveden zbog pandemije, u tri provedene radionice vježbali smo toleranciju, istraživali poštovanje i samopoštovanje na kreativan i ekspresivan način kroz pokret i ples.

U opuštenoj atmosferi bavili smo se važnim stvarima na veseo i zabavan način. Nadamo se da ćemo u idućoj školskoj godini moći nastaviti
s radionicama i zaokružiti čitav ciklus programa.


Voditeljica programa Neli Jakovčević Metz, stručni suradnik logoped

  :: opširnije :: 


objavio: Administrator   datum: 19. 6. 2020. 13:03
 

preskoči na navigaciju