preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
VIJESTI IZ NAŠE ŠKOLE

Projekt Zavičaj (svečanost)

U prekrasnom ambijentu Osnovne škole „Vazmoslav Gržalja“, 16. travnja 2018. upriličena  je izložba radova učenika nastalih tijekom školske godine 2017./2018.

Na izložbi su sakupljeni, izloženi i prezentirani radovi učenika MŠ Buzet i Područnih škola Lanišće, Vrh i Roč nastali u projektu „Zavičaj“. U projektu se radilo tijekom cijele školske godine, a postavljanje izložbe uslijedilo je 16. travnja 2018. u prijepodnevnim satima, dok je u 18,00 sati upriličeno otvaranje izložbe za širu javnost našega grada Buzeta.


Projektom „Zavičaj“ u našoj školi bavimo se duži niz godina, prezentirajući tako svoj kraj, govor, podrijetlo i kulturno-povijesno naslijeđe Buzeštine. Cilj je otrgnuti zaboravu sjećanje na neka prošla, ali lijepa, skromnija, duhovno bogatija vremena te prisjetiti se teškog  života  istarskoga čovjeka našeg podneblja. Već nekoliko godina zaredom, u našoj školi prezentiramo posebnosti našega zavičaja, prisjećamo se nekih „težih“, ali „ljepših“ vremena u cilju promoviranja Buzeštine i njene kulturno-povijesne baštine.Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Željka Marinković   datum: 17. 4. 2018.
preskoči na navigaciju