JELOVNIK- ŠKOLSKA KUHINJA
OD 3.2. DO 7.2.2025.
PONEDJELJAK |
HRENOVKE, JAJA, ZELENA SALATA |
UTORAK |
PAŠTA BOLONJEZ, KRUH, VOĆE |
SRIJEDA |
PANIRANI PILEĆI ODREZAK, KELJ-KRUMPIR , KRUH |
ČETVRTAK |
BATAK-ZABATAK, RIZI-BIZI, KRUH |
PETAK |
TOPLI SENDVIČ, MLIJEKO(ILI JOGURT) |
JELOVNIK- PRODUŽENI BORAVAK
PONEDJELJAK |
JUHA, JUNEĆI GULAŠ, RIŽA, KRUH, DESERT |
UTORAK |
JUHA, PILEĆI RAŽNJIĆI, BLITVA-KRUMPIR,KRUH, DESERT |
SRIJEDA |
JUHA, TAGLIATELLE SA SIROM, KRUH, DESERT |
ČETVRTAK |
JUHA, ČEVAPČIĆI, KRUMPIR , KRUH, DESERT |
PETAK |
JUHA, ĆUFTE U UMAKU, PIRE, KRUH, DESERT |