preskoči na sadržaj
 

 

JELOVNIK- ŠKOLSKA KUHINJA

OD 3.2. DO 7.2.2025.

 

PONEDJELJAK

 HRENOVKE, JAJA, ZELENA SALATA

UTORAK

 PAŠTA BOLONJEZ, KRUH, VOĆE

SRIJEDA

 PANIRANI PILEĆI ODREZAK, KELJ-KRUMPIR , KRUH

ČETVRTAK

 BATAK-ZABATAK, RIZI-BIZI, KRUH

PETAK

 TOPLI SENDVIČ, MLIJEKO(ILI JOGURT)

 

 

 

JELOVNIK- PRODUŽENI BORAVAK

 

 

PONEDJELJAK 

 JUHA, JUNEĆI GULAŠ, RIŽA, KRUH, DESERT

UTORAK

 JUHA, PILEĆI RAŽNJIĆI, BLITVA-KRUMPIR,KRUH, DESERT

SRIJEDA

 JUHA, TAGLIATELLE SA SIROM, KRUH, DESERT

ČETVRTAK

 JUHA, ČEVAPČIĆI, KRUMPIR , KRUH, DESERT

PETAK

 JUHA, ĆUFTE U UMAKU, PIRE, KRUH, DESERT

 




preskoči na navigaciju