OSNOVNA ŠKOLA „VAZMOSLAV GRŽALJA“ BUZET
JELOVNIK- ŠKOLSKA KUHINJA
OD 18.1. DO 22.1.2021.
PONEDJELJAK |
PAŠTA , BOLONJEZ , KRUH, VOĆE |
UTORAK |
POLPETA,PIRE KRUMPIR, VARIVO OD MAHUNA, KRUH |
SRIJEDA |
BATAK-ZABATAK, GNJEČENI KRUMPIR, MRKVA, KRUH |
ČETVRTAK |
RIŽA SA PILETINOM I POVRĆEM, KRUH |
PETAK |
MANEŠTRA(JEČAM), KRUH, VOĆE |
JELOVNIK- PRODUŽENI BORAVAK
PONEDJELJAK |
GOVEĐA JUHA,KUHANA JUNETINA,BLITVA-KRUMPIR, KRUH, DESERT |
UTORAK |
KRUMPIR GULAŠ, KRUH, DESERT |
SRIJEDA |
JUHA, PAŠTA SA TUNOM I SALSOM, KRUH, DESERT |
ČETVRTAK |
JUHA, JUNEĆI GULAŠ, PALENTA, DESERT, KRUH |
PETAK |
JUHA OD RAJČICE, PANIRANI FILE, PIRE, BROKULA, KRUH, DESERT |