preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Novosti o upisima

Od danas upisi u prvi razred naše škole!

Poštovani roditelji djece koja će u školskoj 2020./2021. godini krenuti u prvi razred osnovne škole!

S obzirom na trenutnu situaciju u našem okruženju, završni dio upisnog postupka - sam upis, nismo u mogućnosti održati u školi već vam nudimo opciju online upisa.
Molimo vas da online Upisnicu ispunite najkasnije do kraja tjedna - do petka, 24. srpnja 2020. godine.

Upisnicu ne trebate kopirati niti ispisivati (to ćemo učiniti mi u školi), a vi ćete je vlastoručno potpisati početkom rujna kada se, iskreno se nadamo, vidimo u školi.

Ispunjavanjem Upisnice roditelj službeno upisuje svoje dijete u osnovnu školu i daje suglasnost Školi da može provjeriti točnost učenikovih osobnih podataka u državnom tijelu nadležnom za poslove uprave u svrhu upisa učenika/ce u školu.

  :: opširnije :: 


objavio: Zdravka Teklić  datum: 20. 7. 2020. 12:19

UPIS U PRVI RAZRED 😃

Poštovani roditelji budućih prvašića!
 
Kao što smo i najavili, upis u prvi razred naše osnovne škole za svu djecu koja se nalaze na popisu i pripadaju našoj matičnoj ili područnim školama, održat će se u periodu od 20. do 24. srpnja 2020. godine.
 
Sam postupak će se odvijati isključivo online, a napominjemo kako neće biti potrebno dolaziti u školu niti dostavljati dokumente već samo ispuniti e-upisnicu čija će poveznica biti objavljena na našoj mrežnoj stranici.
O svim detaljima ćemo vas pravodobno izvijestiti.
 
Hvala na razumijevanju!
 
  :: opširnije :: 


objavio: Zdravka Teklić  datum: 1. 7. 2020. 15:56

Individualni razgovori s roditeljima budućih prvašića

Poštovani roditelji/skrbnici budućih prvašića!

Kao dio upisnog postupka, a prije samog upisa u prvi razred, svake godine provodimo individualne razgovore s roditeljima budućih prvašića. Svrha razgovora je razmjena informacija o djetetu i osvrt na rezultate ispitivanja zrelosti za škole te stoga nije predviđeno da samo dijete prisustvuje razgovoru.

Ove godine su oko nas specifične okolnosti no, iako su i dalje na snazi posebne mjere u smislu prevencije od širenja covida-19, nadamo se kako će se spomenuti razgovori moći održavati od četvrtka, 2. srpnja.

U sklopu zaštitnih mjera razgovori će se odvijati na 2. katu školske zgrade u Buzetu. Molimo vas da prilikom dolaska koristite isključivo stražnji ulaz na požarnim stepenicama (najgornji kat, plave stepenice). Prostorija u kojoj će biti razgovori nalazi se odmah desno nakon ulaska u zgradu. Prilikom dolaska na razgovor niste obvezni imati zaštitnu masku, osim ako to sami ne želite. 

O točnom terminu razgovora ćemo vas obavijestiti telefonskim putem. 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Zdravka Teklić  datum: 24. 6. 2020. 15:53

UPIS U PRVI RAZRED - detaljnije

Poštovani roditelji/skrbnici budućih prvašića!

Postupak koji predhodi samom upisu u prvi razred ide dalje. Kao što smo već najavili, prije upisa u prvi razred potrebno je obaviti sistematski pregled djeteta pri školskoj ambulanti (provodi ga školska liječnica) te ispitivanje zrelosti za upis u prvi razred. Važan korak je i razmjena informacija između roditelja i stručnih suradnica u Školi. Nakon ovih aktivnosti sastaje se Povjerenstvo za upis u osnovnu školu te potom slijede sami upisi.

S obzirom da su sistematski pregledi djece još u tijeku, predviđamo da bi se sastanak Povjerenstva mogao održati 15. srpnja 2020., a upisi u prvi razred od 20. do 24. srpnja 2020.

O detaljima samog upisa ćemo vas naknadno obavijestiti.

  :: opširnije :: 


objavio: Zdravka Teklić  datum: 24. 6. 2020. 15:54

Poštovani roditelji/skrbnici budućih prvašića!

Planirani postupci utvrđivanja psihofizičkog stanja djece za upis u prvi razred osnovne škole za školsku 2020./2021. godinu, zbog epidemije COVID-19 odgođeni su još u ožujku.

Obavještavamo vas da je sukladno mišljenju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo (KLASA: 501-05/20-15-2, URBROJ: 381-15-150-20-147 od 18. svibnja 2020. godine), zbog aktualno povoljne epidemiološke situacije, sada moguće nastaviti aktivnosti vezane uz utvrđivanje psihofizičkog stanja djeteta i u školskim ustanovama, s tim da su se škole dužne pridržavati odgovarajućih mjera iz Uputa, s naglaskom na sljedeće mjere:

  • održavati fizičku udaljenost (najmanje 1,5 m)

  • pojačati higijenu ruku (dezinfekcija ruku kod ulaska i izlaska u ustanovu) te, ako je moguće, koristiti vlastitu kemijsku olovku kod pisanja testa,

  • odgoditi dolazak (djece i roditelja) s povišenom tjelesnom temperaturom i/ili respiratornim smetnjama te osoba sa sumnjom na zarazu COVID-19,

  • redovito prozračivati prostorije 


 

  :: opširnije :: 


objavio: Zdravka Teklić  datum: 21. 5. 2020. 14:43
 

preskoči na navigaciju