preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:
Obilježavanje važnijih datuma 2017./2018.
Vijesti

Međunarodni dan sadnje drveća

Tog prekrasnog zadnjeg dana ljeta obilježen je Međunarodni dan sadnje drveća. Mali vrtlari, točnije njih 21 s voditeljicom Sabinom Marušić Brojan su uz stručno predavanja o sadnji drveća i vođenje kroz postupak sadnje, gospođe Doris Flego Nežić, posadili tri patuljaste jabuke.Pri sadnji su koristili kompost koji je nastao tijekom prošle školske godine od ostataka hrane iz školske kuhinje i blagovaonice koje su naše vrijedne kuharice pažljivo spremale u školsko kompostište. Naš domar iskopao nam je rupe i pripremio humus a Mali vrtlari su svojim vrijednim rukama posadili te nazvali ih Bela, Arga i Zlatko te obećali da će se za njih brinuti i zalijevati kako bi dogodine mogli možda i koju jabuku ubrati.

  :: opširnije :: 


objavio: Slađana Katarinčić  datum: 29. 9. 2017. 17:48

Međunarodna noć šišmiša

U noć s  20. rujna na 21. rujna 2017. obilježena je Međunarodna noć šišmiša i u našu je školu ušlo nekoliko vrlo strašnih i ostali su na našem crvenom panou. 

  :: opširnije :: 


objavio: Slađana Katarinčić  datum: 29. 9. 2017. 17:23

Međunarodni dan mira

Dana 21. rujna, učenici produženog boravka zajedno s učiteljem i učiteljicama produženog boravka obilježili su Međunarodni dan mira koji se obilježava u svijetu od 2001. u cilju jačanja idela mira u svijetu među svim narodima i državama te izvjesili vlastite misli o miru, gdje nastaje te što oni mogu učiniti za mir.

  :: opširnije :: 


objavio: Slađana Katarinčić  datum: 27. 9. 2017. 12:45
» Arhiva naših vijesti    
 


EKO ŠKOLA

   

 

 

 

 

 

U proljeće 2005. godine počele su pripreme za uključivanje naše škole u međunarodni program eko škola. Nakon što je odradila predviđene korake, eko status  je škola dobila sljedeće godine (2006.).

Svečano podizanje Zelene zastave održano u sklopu proslave Dana škole, 29. svibnja 2006. godine. Zastavu je podigla kuma eko škole Ervina Kisiček, ravnateljica KP "Park" u Buzetu.

Koordinatorica eko škole i voditeljica aktivnosti vezanih uz djelatnosti eko škole od 2005. do 2008. godine je bila učiteljica prirode i biologije Dolores Černeka. Od 2008. godine tu dužnost je preuzela učiteljica fizike i kemije Gabriela Isakagić, prof. Od 2010. godine eko koordinatorica je prof. hrvatskog jezika i književnosti - povijesti Kristina Pavletić Prodan. Od 2016. godine eko koordinatorica je učiteljica engleskog jezika, Slađana Katarinčić.

 

 Eko koordinator organizira i provodi aktivnosti u sklopu eko škole.

preskoči na navigaciju